Sig goddag til min nye blog

Jeg har i den sidste tid forsøgt mig med at lave mit eget WordPress-theme fra bunden. Designet er stadig meget minimalistisk og typografisk, men forhåbentlig lidt mindre… ’standard’.

Der er ikke brugt andre billeder i designet end ikonerne til de sociale tjeneste (se neden for dette indlæg). Al layout er lavet i CSS. Jeg håber ikke I vil holde jer tilbage for at kommentere …


9 kommentarer

 1. det ser skide godt ud. Fedt du har brugt 3-kolonner, det fungerer godt, selv ved 1024*768 opløsning. Synes dog “senest indlæg” bør komme op øverst i 2. kolonne og at du bør fjerne “admin” fra 2. kolonne (da du godt selv kender adressen til admin og andre ikke skal bruge den til noget synes jeg bare det et forstyrrende element).

  Jeg ville også overveje et mere “DÉT HER er mashed potatoes title image” i stedet for blot en sort-grå baggrund. Fordi med et unikt billede så ved man bare at se det ved hvilken side man er inde på (derfor jeg har mit deep fried twinkies billede”. Det kan også virke lidt tomt med blot en farve (for hvad er “the purpose” med det så?)

  men det var bare mine umiddelbare tanker! Det ser godt ud! ha’ det frækt!

 2. Det ser jo godt ud. Har selv rodet med WordPress templates i de sidste par dage, og er overrasket over hvor nemt det er at omdanne et blogværktøj til et CMS. Først oprettede jeg designet i photoshop, og har sidenhen implementeret det i wordpress:
  http://www.referencedesignation.net/81346/Forside2.html

  Mit næste projekt er et opdateret portfolio, og her tager jeg udgangspunkt i WPESP – http://wpesp.com/

 3. Tak skal I have. Ja, jeg tror godt jeg kunne finde på at pynte toppen mere – men i første omgang kan jeg faktisk meget godt lide, at det er larmende tomt og enkelt. Jeg har også leget med tanken om, at det kunne være et element der kun var antydet, men som kunne skifte lidt fra tid til anden.

  Ja, når man først har HTML’et sin løsning, så er det ikke så svært at overføre det til WordPress. Jeg har også overvejet at kigge lidt på http://silverstripe.org/ på et tidspunkt… Det ser interessant ud – hvem der bare havde tiden.

 4. Lækker blog MP!
  Hørte fra Søren at, han var meget begejstret for det du skriver, så måtte jo lige selv ind og se 🙂
  Håber ellers du har det dejligt. Julie

 5. Hej Julie,

  Velkommen på bloggen! Og tak for din kommentar. Det var pænt af dig at skrive. 🙂

  MP

 6. Hej Mads-Peter. Det ser umiddelbart lækkert og rent ud! Et par forhåbentlig konstruktive kommentarer: Skal du ikke have et favicon med de nye farver? Og så synes jeg næsten blogtitlen mashedpotatoes bliver for diskret øverst til højre. Selvfølgelig en smagssag, men måske bare en tak op i fontstørrelse?

 7. Tak for de gode kommentarer, Niels. Det skal jeg helt sikkert også have set på! Jeg har allerede lavet et nyt favicon, men det spiller ikke helt som jeg havde håbet på.

 8. Endnu en gang er du for sej, MP.
  Kunne du ikke konstruere en af dine så glimrende tutorials (dine photoshop tutorials) om det at skabe sin egen wordpress template? Jeg er gået i gang så mange gange, men har knækket halsen. Ved der findes mange tutorials derude, men det virker bare ikke.
  Ligesom Kristian skriver ovenover, at han først skabte designet i photoshop og så førte det over i WP, formodentlig med CSS. Jeg vil så gerne kunne benytte WP, som et CMS…
  Be be:o(

 9. Hej Anders,

  Mange tak for rosen!

  Jeg skal nok overveje om jeg kunne lave en tutorial til at lave et theme, men det er lidt af en mundfuld. Mens jeg overvejer, syne jeg du skal kigge på denne her. http://www.wpdesigner.com/2007/02/19/so-you-want-to-create-wordpress-themes-huh/

Skriv din kommentar